Kattints a képre!!

Folytatódott – sajnos – a tendencia: akárcsak a felkészülési időszak korábbi szakaszában, ez a hétvége sem múlt el súlyos sérülés nélkül.

Paragh Krisztián számára balszerencsésen végződött a kupafellépés Fotó: tudósítónktól

A Magyar Kupa országos főtábla nyitókörében rendezett Nagydobos–Újfehértó (0–5) mérkőzés utolsó pillanataiban Paragh Krisztián, a megye kettes hazai csapat csatára a földre rogyott, mentő szállította el, mint kiderült: oldalszalag szakadást szenvedett a jobb térdében. Mégpedig néhány percnyi játék után, mivel a huszonhat éves futballista a 78. minutumban csereként szállt be.

– Szerencsétlen mozdulat volt: léptem egyet a labdával, majd kibicsaklott a térdem, közben egy nagy reccsenést hallottam – ecsetelte az eseményeket Paragh Krisztián. – Úgy ordítottam, mint egy kisgyerek és nem csak én ijedtem meg… A mátészalkai kórházban megröntgeneztek, kaptam egy hatalmas tokgipszet, ami egy hétig rajtam lesz, utána elválik mi lesz. Így is minimum két hónap kihagyást mondtak. Végig azon izgultam, hogy legalább ne keresztszalag szakadás legyen, amit megúsztam, de azért most sem vagyok vidám. Soha nem volt még hasonló sérülésem, egyszer bokazúzódás miatt pihentem, de az ehhez képest semmi. Mindenesetre szeretném megköszönni a sok üzenetet, biztatást, ez erőt ad a felépüléshez, remélem, mihamarabb vissza tudok térni. Annyit még hozzátennék: a meccset és a további kupaszerepelést elveszítettük, de bízom a srácokban, hogy a következő idény megyei selejtezőjét sikerrel veszik!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .