Kattints a képre!!

Vért izzadt a továbbjutásért a Balassagyarmat NB III-as csapata a Nagyecsed otthonában a Magyar Kupa országos főtábla nyitófordulójában. A megye egyes szatmári legénység – eltűntetve az osztálykülönbséget – egyetlen árva góllal maradt alul (0-1), holott benne volt a pakliban, hogy kicsikarja a döntetlent, vagyis hosszabbításra kényszerítse ellenfelét.

Hadházi Sándornak (szemben, sötét mezben) már az előző kiírásban is volt „szerencséje” a Balassagyarmat ellen játszani… Fotó: tudósítónktól

Az ecsedi együttesben ezúttal debütált a nyári szerzemény, Hadházi Sándor: a tizenkilenc éves, az NB III-as Putnoktól érkezett középpályást a szünetben vetette be Kósa József edző.

– Jól éreztem magam, eleve nagyon remek társaságba kerültem, az első pillanattól segítőkészek, igyekszem a pályán nyújtott teljesítménnyel bizonyítani, hogy lehet rám számítani – taglalta Hadházi Sándor. – Egyébként nekem nincs jó emlékem a Balassagyarmatról: az előző kiírásban, amikor még a Putnokban játszottam, összekerültünk a kupában, akkor mi is kiestünk… Azért brusztolós meccs volt, a végén akár egyenlíthettünk volna, az ellenfél kapusa óriásit védett Pócsi Balázs fejesénél, azt mondta utána, már ő is bent látta… A nagy hőség sokat kivett belőlünk, de azt gondolom, megtettük, ami tőlünk tellett. Az biztos, együtt van a brigád, minél előrébb akarunk zárni a bajnokságban, én pedig sok gólpasszt, harcos játékot várok magamtól.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .