Kattints a képre!!

Búcsúzni kényszerült a Nagyecsed megyei első osztályú csapata a Magyar Kupától, miután az országos főtábla első fordulójában vereséget szenvedett hazai pályán a Balassagyarmattól.

Ahogy ígérték: a piros mezes ecsedi csapat nem adta olcsón a bőrét Fotó: Plesu Ádám

A szatmáriak emelt fővel fejezték be menetelésüket: az osztálykülönbség dacára alaposan megizzasztották az NB III. Közép csoportban szereplő ellenfelüket. A mindent eldöntő gólt az első félidő hajrájában szerezték a vendégek, majd a mérkőzés utolsó perceiben előbb egy nagy ecsedi helyzet maradt ki. Sőt a végén a kapuvasat találták el a házigazdák, így van miért bosszankodni…

A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 1. forduló

Nagyecsed (megyei I. o.)–Balassagyarmat (NB III.)  0–1 (0–1)

Nagyecsed, 156 néző, v.: Takács T. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Tóth F., Urbin P. (Nyíregyházi G., a szünetben), Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Hadházi S., a szünetben), Kóka R., Bernáth M., Rácz Zs. (Terdik Zs., a szünetben), Somlyai G. Edző: Kósa József. Balassagyarmat: Farkas M. – Tóth O. (Májzik, a szünetben), Tányéros Á., Gyetvai N. (Balogh B., 77.), Király O. (Mátyás T., 77.), Géringer T. (Koszó B., a szünetben), Márton A., Lam B., Bartos J., Gazdag B. (Lizák B., 60.), Király Á. Edző: Nagy Tibor. Gól: Márton A. (38. perc)

Kósa József: – Azt gondolom, egy jó csapat ellen tisztességesen helytálltunk. Igaz, hogy a vendégek többet birtokolták a labdát, agresszíven játszottak, ugyanakkor az igazán nagy helyzeteket mi alakítottuk ki, melyekkel sajnos, nem tudtunk élni. Ettől függetlenül csak gratulálni tudok a csapatnak, le a kalappal a fiúk előtt, amiért ebben a hőségben ilyen teljesítményre voltak képesek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .