Kattints a képre!!

Hétvégén rendezik a Magyar Kupa országos főtábla első fordulójának mérkőzéseit. Szombaton két olyan mérkőzést játszottak, amelyeken a színeinket képviselő együttesek léptek pályára.

Nagy csatában, tizenegyesekkel dőlt el a megyei párharc – a Szalka javára Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Az Ibrány–Mátészalkai MTK megyei párharc – szó szerint – hosszúra nyúlt, mivel a kilencven perc elteltével sem gól, így döntés sem született. Sőt, a hosszabbításban is hiába gyűrték egymást a felek, így tizenegyespárbajban dőlt el a továbbjutás kérdése – az idegek csatáját pedig a Szalka nyerte.  Mint arról korábban beszámoltunk, a Nagyecsed az NB III. Közép csoportban szereplő Balassagyarmat ellen szenvedett vereséget és kényszerült búcsúra.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dőlt el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 1. forduló

Ibrány (megyei I. osztály)–Mátészalkai MTK (megyei I. o.)  0–0, tizenegyesekkel: 3–4

Ibrány, 178 néző, v.: Török M. Ibrány: Tóth N. – Bégányi B., Molnár Z., Kecskeméti P., Kállai G., Kiss P. (Pápa Sz.), Nagy E. (Jeddi B.), Sustyák D., Nagy D., Buka B., Zubora T. Edző: Kató István. Mátészalka: Budaházi M. – Szántó Z. (Paragh M.), Szokolai M. (Virág J.), Huszti P. (Magyari M.), Sárosi M. (Lyáh A.), Csáki J., Gergely M. (Hevele M.), Budaházi L., Bodó L., Gergely B. (Drabik M.), Fejes J. Edző: Kiss Tamás.

Kató István: – Emelem kalapom a játékosok teljesítménye előtt, sajnos, a végén Fortuna nem a mi kezünket fogta. Dolgozunk tovább és ha a csapat a jövőben is ilyen felfogásban megy ki a pályára, sok örömet fog szerezni szurkolóinknak. Gratulálok a Szalkának!

Kiss Tamás: – Amiért jöttünk, ezt teljesítettük, mert a célunk a továbbjutás kiharcolása volt. Nagyon fegyelmezett, szervezett Ibránnyal találtuk szembe magunkat, amely ellen sok helyzetet és lehetőséget tudtunk dolgozni, de nagyon szomorú vagyok, amiért ezeket rendre ki is hagytuk. Ami pozitívum, százhúsz perc során nem kaptunk gólt, ezért, illetve a továbbjutásért jár a gratuláció a fiúknak.

Nagyecsed (megyei I. o.)–Balassagyarmat (NB III.)  0–1 (0–1)

Nagyecsed, 156 néző, v.: Takács T. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Tóth F., Urbin P. (Nyíregyházi G., a szünetben), Pócsi B., Bulyáki K., Bulyáki A. (Hadházi S., a szünetben), Kóka R., Bernáth M., Rácz Zs. (Terdik Zs., a szünetben), Somlyai G. Edző: Kósa József. Balassagyarmat: Farkas M. – Tóth O. (Májzik, a szünetben), Tányéros Á., Gyetvai N. (Balogh B., 77.), Király O. (Mátyás T., 77.), Géringer T. (Koszó B., a szünetben), Márton A., Lam B., Bartos J., Gazdag B. (Lizák B., 60.), Király Á. Edző: Nagy Tibor. Gól: Márton A. (38. perc)

Kósa József: – Azt gondolom, egy jó csapat ellen tisztességesen helytálltunk. Igaz, hogy a vendégek többet birtokolták a labdát, agresszíven játszottak, ugyanakkor az igazán nagy helyzeteket mi alakítottuk ki, melyekkel sajnos, nem tudtunk élni. Ettől függetlenül csak gratulálni tudok a csapatnak, le a kalappal a fiúk előtt, amiért ebben a hőségben ilyen teljesítményre voltak képesek.

Videó: tizenegyespárbaj döntött a megyei párharcban

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .