Kattints a képre!!

Tóth Gábor, a Szabolcsveresmart negyvenkét esztendős védője súlyos sérülést szenvedett a szerdai, Dombrád elleni edzőmeccsen.

Tóth Gábor mielőbbi felépülésben bízik Fotó: tudósítónktól

A megyei másodosztályú csapat harcedzett játékosa az első félidő hajrájában félfordulattal próbált kapura lőni, majd balszerencsés módon zuhant a földre: az esés után egy reccsenést hallott, kisvártatva mentő szállította a kisvárdai kórházba. Csütörtök délután pedig műtőasztalra feküdt – a bevatkozás négy órán kresztül tartott!

– Soha nem volt semmilyen komoly sérülésem, pedig tizenhat éves korom óta futballozom, ezt is meg kellett élnem – ecsetelte az eseményeket Tóth Gábor. – Rosszul érkeztem a bal vállamra, amikor odanyúltam, éreztem, hogy zsibbad és a csont elmozdult. A röntgen után kiderült, hogy eltört, ráadásul a vállszalagok elszakadtak, műteni kellett. Fogalmam sincs, meddig tart, amíg felépülök, remélem, két hónap alatt rendbe jövök, mert minél hamarabb szeretnék visszatérni. Úgy vagyok vele, pozitívan tekintek előre, innen is fel fogok állni! Kérem, feltétlen írja le, köszönöm a sok hívást, érdeklődést, biztatást, az üzeneteket, hogy nagyon várnak vissza! Ott leszek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .