Kattints a képre!!

Ha kapufára játszanák a futballt, a Sényő-Carnifex simán nyert volna a Karcag elleni NB III-as összecsapáson.

A sényőiek a lefújás után rányújtottak az egy pontra Fotó: Steványik Gergely

A Keleti csoport második fordulójában rendezett mérkőzésen a szabolcsiak háromszor is megdöngették – a modern időkben már kapuvasnak nevezett – tartószerkezetet, de ezért ugyebár nem jár jutalom. Mindenesetre az idegenben kiharcolt döntetlen (1-1) után legalább első bajnoki pontját begyűjtötte a csapat – a sok kicsi sokra megy tézist tekintve  ez már kiindulási alap.

– Érdekes mérkőzés volt: az első félidőben azt gondolom támadásban megvoltunk, bőven ült, amit elterveztünk, kapufát rúgtunk, kihagytunk egy eléggé nagy helyzetet, egy ízben az ellenfél kapusa hárított bravúrral – taglalta a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A védekezést tekintve viszont nagyon nem voltunk meg, ebben az időszakban kapusunk tartott minket meccsben. Szünetben megbeszéltük, mi az, amin változtatni kell védekezésben, ezt a második félidőben tökéletesen megoldottuk. Előre játékunk ebben a periódusban is veszélyes volt. Akadtak jó egyéni teljesítmények a pályán, miként gyengébbek is. Abban biztos vagyok, hogy ezek a teljesítmények javulni fognak, ha megmarad az a küzdeni tudás, ami a mérkőzés során jellemezte a csapatot. Lesznek még szép pillanataink. Természetesen most sem marad el a gratuláció Ignéczi Martinnak első NB III-as mérkőzéséhez!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .