Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport második, hétközi fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A sárga mezes sényői csapat akár nyerhetett is volna Fotó: Steványik Gergő

Két egyaránt vereséggel rajtoló csapat csatázott Balmazújvárosban – az újonc Karcag ideiglenes otthonában. A sényőieknél ezúttal is akadt debütáló: a nyáron a Cigándtól igazolt Matyi Zoltán kezdőként kapott lehetőséget, a túloldalon a Vásárosnaménytól érkezett Misák Sándor a kispadon várt bevetésre (akit a második féliőben becseréltek…), ugyanakkor az előző évad bajnoki gólkirályát, az akkor még a Hajdúszoboszlót erősítő Máté Jánost harcba dobta a házigazda.

Mindjárt a találkozó elején az ifjú, tizenhat éves Szondi Levente bravúrjára volt szükség, hogy ne kerüljön hátrányba a látogató, amely kisvártatva már nem úszta meg kapott gól nélkül: bal oldali beadást követően éppen Máté talált a kapuba (1–0). Nem telt el félóra, amikor Toldi András a kapuvasat döngette meg löketével, majd ismét Szondi kapus jeleskedett egy „hazai” lehetőségnél. Derekasan próbálkozott a Sényő, a második félidőt felvezető eseményeként például Schmidt Péter találta el – megint csak a kapuvasat. Ez már vastagon a pechkategória… Aztán csak megenyhült Fortuna, egy jobb oldali szögletrúgás után a karcagi hálóban pihent meg a labda – nehezen kibogozható módon (1–1). Lényeg, hogy egyenlítettek a szabolcsiak, a hátralévő időben pedig hiába gyűrték becsületesen egymást a felek, az eredmény mát nem változott. Így mindkét csapat első pontját könyvelhette el.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. biztosan nyert az ugyancsak újonc Pénzügyőr ellen, így két forduló után továbbra is hibátlan.

NB III., Keleti csoport: 2. forduló

Karcag–Sényő-Carnifex 1–1 (1–0)

Balmazújváros, 180 néző, v.: Molnár R. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Kapacina V., a szünetben), Erdei A. (Jócsák D., 77.), Toldi A. (Barta G., 58.), Kapcina K., Farkas M., Matyi Z. (Ignéczi M., 77.), Schmidt P., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Máté J. (8.), illetve Kapacina K. (59.)

Imrő László: – Az első félidő a Karcagé, a második a miénk volt. Az első félidőben kapusunk tartott minket a meccsben, majd rúgtunk több kapufát, akadt egy-két nagy helyzetünk. Voltak gyenge, viszont voltak igen bíztató teljesítmények, csapatként pedig jól működtünk. Erre lehet építeni a közeljövőben.

Kisvárda Master Good II.–Pénzügyőr 2–0 (1–0)

Kisvárda, v.: Szabó P. Kisvárda II: Perehanec – Avetiszjan, Králik, Rubus, Sikorszki – Bíró R., Szőr – Honcsar, Kirjuhin (Bokor M., 75.), Czérna (Bjelalov, 81.) – Heles. Edző: Kocsis János.

Gól: Honcsar (1–0) a 18., Heles (2–0) az 59. percben

Kocsis János: – Nehéz mérkőzés volt, mert egy nagyszerű ellenfél ellen játszottunk. A sok jó egyéni teljesítmény kellett ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .