Kattints a képre!!

A jelek szerint a Putnok elleni összecsapások nem fekszenek a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának. A borsodiak már a tavaszi idényben, majd a vasárnapi nyitófordulóban is alaposan kibabráltak a szabolcsiakkal, akik ezúttal hazai pályán szenvedtek 3-0-s vereséget.

A kék mezes sényőiek számára fájdalmas volt a nyitány Fotó: Fazekas Ármin

Mindemellett nem elhanyagolható tényező, hogy rendkívül fiatal játékosok, a tizenhat éves kapus Szondi Levente, illetve a tizenhét éves támadó, Pataki István debütált, sőt, a szerdai hétközi fordulóban – amikor Karcag vendégeként, Balmazújvárosban lép pályára a gárda – akár újabb futballista eshet át a tűzkeresztségen…

– Nem sikerült jól a szezonkezdet, de szerdán már javíthatunk – szögezte le Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Az első félidőben azt gondolom, egy igazán jó kis mérkőzést hoztak össze a felek. Még annak ellenére is ezt kell mondjam, hogy egy igazán elkerülhető gólt hoztunk össze ellenfelünknek. Az iramra nem lehetett panasz, viszont az ellenfél kapuja elé kevés alkalommal tudtunk eljutni és akkor sem hoztunk jó döntéseket. A második játékrészben a mezőnyben ugyan megvoltunk, de ekkor már, sajnos nem sok veszélyt jelentettünk a Putnok kapujára. Úgy érzem, a második találat pedig végképp eldöntötte a három pont sorsát. Mondhatnánk, hogy az összkép alapján túlzó a háromgólos különbség, de ha szigorúak akarunk lenni magunkkal – nem is olyan biztos, hiszen ellenfelünk egy ízben a kapufát találta el. Kapusunk több védést is bemutatott, illetve egy-két alkalommal védőink tisztáztak az utolsó pillanatban. Láttuk a hibákat, ezeken a következő mérkőzéseken megpróbálunk változtatni. Ugyanakkor szeretnénk gratulálni a fiatal Szondi Leventének és Pataki Istvánnak első NB III-as fellépésükhöz. Reméljük, azért ettől bőven több sikeresen megvívott mérkőzésen jutnak szóhoz a közeljövőben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .