Kattints a képre!!

Idén először, kétnaposra duzzadt a hagyományos, immár 7. Kovács György-emléktorna programja. A nagydobosi eseményen – amelyen hat csapat szerepel – szombaton a csoportmérkőzéseket játszottak.

A keződőrúgást az Kovács György testvére végezte el Fotó: tudósítónktól

A 2×25 perces mérkőzéseken a megyei első osztályú Tarpa mindkét fellépését megnyerte, így magabiztosan jutott a fináléba. A másik ágon jóval kiélezettebb csata bontakozott ki, olyannyira, hogy körbeverés következtében a gólkülönbség, illetve az egymás ellen elért eredmény rangsorolt. A vasárnapi döntőt eképpen a két „élvonalbeli” együttes, a Tarpa és a Nyírmeggyes vívja.

Labdarúgás: 7. Kovács György-emléktorna

A csoport: Nyírmeggyes–Vaja 2–1, Gyulaháza–Nyírmeggyes 2–1, Vaja–Gyulaháza 1–0. A csoport végeredménye: 1. Nyírmeggyes 3 (3-3), 2. Vaja 3 (2-2), 3. Gyulaháza 3 (2-2).

B csoport: Tarpa–Őr 6–0, Tarpa–Nagydobos 1–0, Nagydobos–Őr 4–0. A csoport végeredménye: 1. Tarpa 6 pont, 2. Nagydobos 3, 3. Őr 0.

Vasárnap, döntő: Tarpa–Nyírmeggyes 18.30. A harmadik helyért: Nagydobos–Vaja, 17 óra. Az 5. helyért: Gyulaháza–Őr, 15.30

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .