Kattints a képre!!

Ez kemény menet lesz. Az NB III. Keleti csoport nyitófordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán debütál a Putnok ellen, majd a vasárnapi (kezdés: 17.30) fellépés után azonmód hétközi fordulót rendeznek, amikor az újonc Karcag otthonában mutatja meg magát a csapat.

A Putnok ellen rendszerint gólgazdag mérkőzést vív a kék mezes sényői csapat Fotó: Fazekas Ármin

Sőt, az élet nagy rendező: a bajnoki összecsapás után alig egy héttel ismét a Putnokkal találkozik a szabolcsi együttes, csak éppen a Magyar Kupa országos főtábla első körében – akkor már idegenben szerepelve. Szóval erőltetett tempó vár a harmadik vonalban érintett egyesületekre.

– Öt és fél hét volt a felkészülés, miközben a keret némileg változott, jóllehet több olyan játékos tért vissza, akik korábban szerepeltek a csapatban, plusz az igazolásoknál figyelembe kellett venni, hogy megfeleljünk az erre az idényre előírt a fiatalszabálynak – fejtegette Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. Utalva arra, hogy az adott bajnokin egy 2004-ben, vagy utána született játékost kötelező szerepeltetni. – További feladatnak számított, hogy megtaláljuk a tizenéves srácok helyét a csapatban, illetve megfelelő erőállapotba kerüljenek a felnőtt futballhoz. Bár ez egy teljesen új szezon, ugyanakkor a Putnokkal szemben friss az élmény: a tavaszi hajrában hazai pályán 5-1-re kikaptunk, amit szeretnénk feledtetni. Tudjuk, minden csapat számára fontos a sikeres rajt, pláne ilyen sűrű program mellett.

A Kisvárda Master Good II. számára már szombaton (kezdés: 17.30) rajtol az idény, amikor az Egert fogadja.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Páll Zsombor (III. Kerület, kölcsönből), Phrakonkham Ádám (Kemecse), Nagy Máté (Újfehértó), Tóth Márk (Karcag), Járvás Levente (?)

Érkezett: Jócsák Dávid (Újfehértó), Barta Gábor (Újfehértó), Matyi Zoltán (Cigánd), Szondi Levente (Nyíregyháza Spartacus), Ignéczi Martin (Nyíregyháza Spartacus), Pataki István (Nyírgyulaj), Erdei András (Kelen SC)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .