Kattints a képre!!

A névváltozatás aligha merült fel az Ópályinál, mindenesetre a megyei másodosztály Gémtech csoportban visszamaradt együttest akár a „kis Szalkára” is keresztelhetnék.

Varga Nándor, Székely Barnabás, Pankotai Bálint és Pajti Kristóf a jövőben is egy csapatban folytatják Fotó: tudósítónktól

Az „élvonalbeli” MMTK nyolc ifjúsági futballistája csatlakozott ugyanis a csapathoz, vagyis jelentős vérátömlesztés történt a játékoskeretben. Annál is inkább, mivel eközben jó néhányan távoztak, szám szerint hatan. Közülük négyen a bajnoki rivális Kocsordot választották. Ugyanakkor a helyi utánpótlásból Bársony Róbert, Kalucza Endre és Radvánszki Gábor szintén a nagycsapattal készül.

Játékosmustra

Az Ópályi megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Máté András (Kocsord), Mándi Pál (Kocsord), Kiss András (Kocsord), Jónás Ignác (Kocsord), Fodor Csaba (Nagydobos), Varga János (abbahagyta)

Érkezett: Gaál Henrik (Mátészalka U19), Illés Géza Dávid (Mátészalka U19), Pajti Kristóf (Mátészalka U19), Orosz Dominik (Mátészalka U19), Pankotai Bálint (Mátészalka U19), Székely Barnabás (Mátészalka U 19), Varga Nándor (Mátészalkai MTK), Gergely Bence (Kocsord), Medve László (újrakezdte)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .