Kattints a képre!!

Noha a Nyírbéltek szerdán nem játszott edzőmeccset, mindazonáltal a megyei első osztályú csapat számára így sem telt eseménytelenül a nap.

Tripsánszki János technikai vezető és az új bélteki szerzemény, Bákai Balázs Fotó: tudósítónktól

Az újonc együttes további két szerzemény érkezéséről adott hírt: Nemes Zoltán az immár bajnoki riválisnak számító Nyírbátor huszonkilenc éves csatára az újonc együttesben folytatja pályafutását. Ugyancsak a Bélteket erősíti a folytatásban Bákai Balázs, az erdélyi Nagykároly huszonegy esztendős középpályása, akinek – nem mellesleg – testvére, Szabolcs is a Körmös-legénység tagja. Velük együtt nyolc főre duzzadt a nyári szerzemények listája.

Játékosmustra

A Nyírbéltek megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Gózner Károly (?), Lamos Dávid (Budapest-bajnokság), Gulyás István (Levelek), Kósa Béla (abbahagyta), Békési Zoltán (abbahagyta), Balogh Zoltán (Piricse), Kínál Gábor (abbahagyta)

Érkezett: Szabó Ádám (Nyírgyulaj), Sárga Zsolt (Nyírgyulaj), Kerekes Mihály (Nyírgyulaj), Orosz Engelbert (Kocsord), Sinka Márk (Derecske), Lukács Levente (Nyíradony), Nemes Zoltán (Nyírbátor), Bákai Balázs (Nagykároly)

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .