Kattints a képre!!

Noha az előző idény finisében akadtak sejtelmes nyilatkozatok a folytatás mikéntjéről, az Encsencs továbbra is tagja marad a megyei másodosztály mezőnyének – ahogy több évtizede.

Szedlár János (labdával) akcióba lendül, legalábbis – várhatóan szeptemberben – visszatér a csapathoz, már „csak” edzőként Fotó: Imre Mónika

Ugyanakkor Szilágyi Gábor játékos-edző ismét a helyi utánpótlást fogja vezényelni, az együttes nyári felkészülését Bíró „Dazsa” Zsolt irányítja. A negyvennégy esztendős középpályás a következő idény elejéig tölti be a tréneri posztot, amikor Szedlár János úgymond „visszaül” a kispadra. Az egyesület elnöki tisztségét is ellátó szakvezető – a magyar íjász-válogatottban esedékes feladati miatt – később csatlakozik, előreláthatólag az őszi harmadik forduló után áll minden tekintetben az encsencsi csapat élére.

Szedlár János szerint a legnagyobb erősítés az, hogy a jelek szerint nagyrészt együtt marad a keret, amely a bajnoki követelményeknek megfelelő szintű alapozással próbál minél eredményesebben szerepelni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .