Kattints a képre!!

Mint arról beszámoltunk, a pénteki Nyírbátor elleni edzőmeccsen a Sényő-Carnifex NB III-as csapatában pályára lépett Erdei András.

Erdei András sényői színekben folytatja Fotó: tudósítónktól

A második félidőben bevetett huszonnégy éves középpályás a harmadik vonal Nyugati csoportjában szereplő Kelen SC-től érkezett, előtte a Szeged-Grosics Akadémia, illetve Puskás Akadémia, illetve a Csákvár kötelékében futballozott. Időközben a játékos és a sényői klub között megállapodás született a közös folytatásról, így Erdei Andrásra számíthat a szakmai stáb a vasárnap rajtoló bajnoki idény során.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Páll Zsombor (III. Kerület, kölcsönből), Phrakonkham Ádám (Kemecse), Nagy Máté (Újfehértó), Tóth Márk (Karcag), Járvás Levente (?)

Érkezett: Jócsák Dávid (Újfehértó), Barta Gábor (Újfehértó), Matyi Zoltán (Cigánd), Szondi Levente (Nyíregyháza Spartacus), Ignéczi Martin (Nyíregyháza Spartacus), Pataki István (Nyírgyulaj), Erdei András (Kelen SC)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .