Kattints a képre!!

Elkészült a a 2022. augusztus 13-án rajtoló Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság teljes szezonjának sorsolása, ami már az adatbank.mlsz.hu oldalt, valamint az egyesületek IFA felületén is megtekinthető.

A nyírbátori és a tarpai csapat már a nyitányon összeméri erejét Fotó: három határ hírei

Az őszi szezon a tervek szerint 2022. november 19-én ér véget, míg a tavaszi szezon 2023. február 18-án rajtol. Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor a 2022-23-as szezon a megyei első osztályban 2023. május 27-én ér véget.

Idevágó információ, hogy augusztus 20-án szombaton és október 23-án vasárnap a nemzeti ünnep miatt nem lehet azokon a napokon bajnoki mérkőzést rendezni. Megjegyzendő, hogy 2022. október 15.-e szombat munkanap, így a 10. fordulóban vasárnapra írták ki a mérkőzéseket, ám a két csapat együttes beleegyezésével itt módosítható szombatra a találkozó játéknapja.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 1. forduló

Augusztus 13., szombat: Austria Juice-Vásárosnamény–Újfehértó, Kemecse–Csenger, Nyírbátor–Tarpa, Balkány–Nyírmeggyes. Vasárnap: Ibrány–Mándok, Balkány–Nyírmeggyes, Kállósemjén–Mátészalkai MTK, Nyírbéltek–Nyíregyházi Spartacus II., Nagyhalász–Nagyecsed.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .