Kattints a képre!!

A nevezési határidő lezárultát követően hivatalossá vált, hogy 29 egyesület adta be a jelentkezését a 2022-23-as Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kupára, mely a 2023-24-es Magyar Kupa megyei selejtezője is egyben.

Hamarosan kezdődik a kupasorozat Fotó: tudósítónktól

A tavalyi esztendőhöz képest 6 klubbal több jelentkezett az idei sorozatra. Érdekesség, hogy a megyei élvonalból és a megyei másodosztályból is egyaránt 13-13 csapat nevezett, míg a legalacsonyabb ligából három egyesület próbál szerencsét a kupában. A Kupa 1. fordulójának nyílt sorsolását 2022. augusztus 8-án, hétfőn, 11 órától tartja a Versenybizottság, az Igazgatóság 23-as irodájában.

Fontos információ, hogy nyitófordulóban 26 egyesület fog pályára lépni, a tavalyi kupadöntősök (Nagyecsed RSE, Újfehértó SE) és az elődöntőben a pályán vereséget szenvedő Balkányi SE kiemeltként jutnak a 2. fordulóba.

A Megyei Kupa 1. fordulójának játéknapja 2022. augusztus 24-e (szerda), a 2. forduló pedig 2022. szeptember 28-ra került kiírásra.

Magyar Kupa: a nevező csapatok

Megyei első osztály (13 csapat): Balkányi SE, Csenger FC, Ibrány SE, Kállósemjén SE, Mándok VSE, Mátészalkai MTK, Nagyhalászi SE, NYBSE Nyírbátori LSE, Nyírbéltek KSE, Nyírmeggyes SK, RSE Nagyecsed, Tarpa SC, Újfehértó SE,

Megyei másodosztály (13 csapat): Baktalórántháza VSE, Biri SE, Csengersimáért KHE, Fehérgyarmati DFSZSE, Gergelyiugornyai SE, Gyulaháza KSE, Levelek SE, Nagydobosi LSE, Nyírvasvári ‘ 16 FC, Pátrohai LSE, Rakamazi Spartacus SE, Sonkád SE, Újdombrád SE,

Megye harmadosztály (3 csapat): a Beregdaróc SE, Tiszaszalka SE, Öregfiúk Nyírgyulaji SKE

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .