Kattints a képre!!

Olyan, az edzőmeccseken már bevetett játékosokkal erősített a Sényő-Carnifex NB III-as csapata, akik megfelelnek a következő idényre előírt fiatal szabálynak.

Szondi Levelente, a Sényő új kapusa Fotó: tudósítnktól

Mint azt korábban már többször taglaltuk, a harmadik vonalbeli bajnoki mérkőzéseken egy az U19-es korosztályt képviselő futballistát kötelező lesz szerepeltetni. A verdikthez alkalmazkodva folytatja a sényői együttesben a tizenhat éves kapus, Szondi Levente, a tizennyolc esztendős védő, Ignéczi Martin, mindketten a Nyíregyháza Spartacustól érkeztek. A tizenhét éves középpályás, Patak István igazolása ugyancsak eleget tesz ennek a kritériumnak, ő eleddig a megyei első osztályú Nyírgyulaj színeiben futballozott.

Szintén csatlakozott a „nagyokhoz” Nagy Zoltán, a sényői utánpótlás tizenhét éves reménysége, rá hátvédként számíthat a szakmai stáb.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Páll Zsombor (III. Kerület, kölcsönből), Phrakonkham Ádám (Kemecse), Nagy Máté (Újfehértó), Tóth Márk (Karcag), Járvás Levente (?)

Érkezett: Jócsák Dávid (Újfehértó), Barta Gábor (Újfehértó), Matyi Zoltán (Cigánd), Szondi Levente (Nyíregyháza Spartacus), Ignéczi Martin (Nyíregyháza Spartacus), Pataki István (Nyírgyulaj)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .