Kattints a képre!!

Csütörtök délelőtt tartották a Magyar Kupa országos főtábla első fordulójának sorsolását.

A közrelmúltban már rendeztek Nagydobos-Újfehértó párharcolt a kupasorozatban Fotó: három határ hírei

Akárcsak az előző kiírásban, az augusztus 6-7-én esedékes nyitó kör előtt az NB III-as, illetve a megyei selejtezőkből felkerült csapatokat az MLSZ versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba osztotta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat).

Az azonos divíziókba került csapatokat egymással sorsolták össze. A színeinket képviselő egyesületek – Balkány, Ibrány, Mátészalkai MTK, Nagydobos, Nagyecsed, Újfehértó, illetve az NB III-as Sényő-Carnifex – értelemszerűen az Észak-keleti csoportban kaptak helyet.

Nos, mindjárt két megyei párharccal indul a küzdelemosorozat: a sors furcsa fintora, hogy Kiss Tamás, a Mátészalka edzője alig néhány héttel a búcsúját követően immár ellenféként tér vissza Ibrányba. Ugyanakkor a Balkány idegenben, a Nagyecsed otthon léphet pályára, míg a Sényő-Carnifex – az ugyancsak NB III-as – Putnok vendégeként szerepel.

Magyar Kupa: országos főtábla, 1. forduló (Észak-keleti csoport)

Augusztus 6-7: Ibrány (megyei I. osztály)–Mátészalkai MTK (megyei I. o.), Nagydobos (megyei II. o.)–Újfehértó (megyei I. o.), Karancslapujtő (Nógrád megyei I.o.)–Balkány (megyei I. o.), Putnok (NB III.)–Sényő-Carnifex (NB III.), Nagyecsed (megyei I. o.)–Balassagyarmat (NB III.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .