Kattints a képre!!

További két futballistával bővült a nagyhalászi keret: Borbély Milán és Tóth Gergő a megyei első osztályú csapatban lép színre a következő évadban.

Tóth Gergő visszatért a Halászhoz Fotó: tudósítónktól

A hajdúsági vonalon „utazó” halásziak Borbély Milán személyében védőt szólítottak soraikba, aki a Hajdúböszörménytől érkezett. A huszonegy éves hátvéd huszonhét bajnoki meccset játszott az előző idényben, egy kivétellel valamennyi alkalommal kezdőként vetették be. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságot megnyerő, az NB III-ba osztályozó nélkül felkerült Karcag támadó középpályása, Tóth Gergő visszatérőnek számít. A huszonhat éves labdarúgó korábban négy szezont húzott le a Halászban, mígnem tavaly nyáron távozott.

Játékosmustra

A Nagyhalász megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Bognár Attila (Tiszalök), Nagy Tamás (?), Mátrai Norbert (?), Kormány Szabolcs (Kótaj), Szűcs Zoltán (Balmazújváros)

Érkezett: Bajusz Milán (Balmazújváros), Kerekes Bence (DEAC), Borbély Milán (Hajdúböszörmény), Dénes Sándor (Hajdúböszörmény), Tóth Gergő (Karcag)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .