Kattints a képre!!

Apa és fia az őszi idényben még ellenfélként találkozott a pályán, a következő idényben viszont már egy csapatban futballozhatnak.

Apa és fia immár vállvetve küzdhet: idősebb és ifjabb Bartha Krisztián a vámosoroszi csapatban folytatja Fotó: tudósítónktól

Idősebb, illetve ifjabb Bartha Krisztián egyaránt a Vámosoroszi megye kettes együttesét erősíti a folytatásban: a kereken negyven esztendős „nagy” Olsen a Szamossályitól, míg a tizenkilenc esztendős „kicsi” a Fehérgyarmattól érkezett. Az előző szezonban ugyebár harmadosztályú bajnokin néztek egymással „farkasszemet”, most viszont mindketten szintet léptek. Ugyancsak a Gémtech csoport legutóbbi bronzérmese tudhatja immár soraiban az eddig szintén gyarmati színekben védő, Szabó Ádámot, a támadó Somogyi Norbert pedig a Penyigéről távozva csatlakozott.

Mindeközben Szabó Antal a Gyarmathoz igazol, a kapus Nagy Máté munkahelyi elfoglaltság miatt vált ki, míg Kiss Bence sorsa kérdőjeles. A keretben történt változások után az Oroszi is elkezdte a felkészülést és vasárnap a Túristvándi vendégeként lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .