Kattints a képre!!

Akárcsak az előző kiírásban, a Magyar Kupa országos főtáblájának augusztus 6-7-én esedékes nyitófordulója előtt az NB III-as, illetve a megyei selejtezőkből felkerült csapatokat az MLSZ versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy sorsolási csoportba osztotta be (Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat).

Akár az is elképzelhető, hogy a kupaselejtező után a főtáblán is találkozhat az fehér mezes újfehértó és ibrányi együttes Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Az azonos divíziókba került csapatokat egymással sorsolják össze. A színeinket képviselő egyesületek – Balkány, Ibrány, Mátészalkai MTK, Nagydobos, Nagyecsed, Újfehértó, illetve az NB III-as Sényő-Carnifex – értelemszerűen az Észak-keleti csoportban kaptak helyet. Információnk szerint az első forduló sorsolását csütörtökön tartják.

Magyar Kupa: Észak-keleti csoport

Bagi TC ’96, Balassagyarmati VSE, Balkányi SE, Balmazújvárosi FC, Bánk-Dalnoki LA, Berkenye SE, BTE Felsőzsolca, Debreceni EAC, Edelény-Borsodszer, Eger SE, Encs VSC, FC Hatvan, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Hidasnémeti VSC, Ibrány SE, Silver Tüzép Karancslapujtő, Létavértes SC ’97, Mátészalkai MTK, Mátraderecskei SE, Monostorpályi SE, Nagydobosi LSE, Putnok FC, Nagyecsed RSE, Sajóbábonyi VSE, Salgótarjáni BTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tiszafüredi VSE, Újfehértó SE, Vác VLSE

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .