Kattints a képre!!

A debreceni napok folytatásaként a DEAC ellen játszotta második előkészületi mérkőzését a Sényő-Carnifex NB III-as csapata.

Az ívószünet közben volt mit megbeszélni Fotó: Steványik Gergő

Mint ismert, a szabolcsi együttes egy hete az NB I-es Loki vendége volt, ezúttal pedig a Sándor Tamás irányította – ugyancsak a harmadik vonal Keleti csoportjában szereplő, a legutóbbi idényben ezüstérmet szerzett – egyetemi egylettel „csapott össze” a pallagi edzőközpontban. A sényőieknél kezdőként kapott helyet a Nyíregyháza Spartacus II. tizennyolc éves titánja, Ignéczi Martin, a második félidőre pedig csapattársa, Szondi Levente állt a kapuba, majd a nyírgyulaji Pataki István is pályára lépett.

Labdarúgás: edzőmeccs

DEAC–Sényő-Carnifex 7–4 (4–1)

Sényő: Gagyi S. (Szondi L.) – Ignéczi M. (Matyi Z.), Klepács K. (Fenyőfalvi D.), Bodó G., Farkas M., Fabu M., Orosz M., Barta G., Kapacina V. (Jócsák D.), Schmidt P. (Pataki I.), Toldi A. (Kapacina K.). Gól: Kapacina K. 2 (egyet 11-esből), Schmidt P., Orosz M.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .