Kattints a képre!!

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság illetékes bizottságai a beadott nevezések feldolgozása és vizsgálata után véglegesítette, hogy mely együttesek vehetnek részt a 2022-2023-as bajnoki szezon megyei első osztályú küzdelemsorozatában.
A következő szezonban is lesz Tarpa-Nagyhalász meccs Fotó_ három határ hírei
A Nyíregyháza Spartacus FC II. az osztályozón nem tudott feljutni az NB III-ba, és a másodosztályú bajnokok közül a Gergelyiugornya nem élt a feljutási lehetőséggel, valamint a 13. bennmaradó helyen végző Nyírgyulaj KSE nem adott be nevezést a megyei élvonalra, így az Igazgatóságnak a Labdarúgás Versenyszabályzatában leírt feltöltési szabályzatot figyelembe véve kellett kialakítani a mezőnyt.

Mivel a megyei másodosztály legjobb 2. helyén végző – ezáltal felkért – Záhony VSE sem kívánt osztályt váltani, így az alapesetben kieső helyen végzett 14. Nyírmeggyes SK és a 15. Nagyhalászi SE maradt bent, hiszen mindkét együttes élt a felkínált lehetőséggel.

Az idei mezőny így két bajnokcsapattal, a Kállósemjén (Pannónia Zrt csoport) és a Nyírbéltek (Gémtech csoport) együtteseivel egészült ki.

Az augusztus 13-14-i hétvégén rajtoló pontvadászat őszi szezonjának sorsolását július második felében készíti el a Megyei Igazgatóság Versenybizottsága.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: A tizenhatcsapatos mezőny

Balkányi SE, Csenger FC, Ibrány SE, Kállósemjéni SE, Kemecse SE, Mándok VSE, Mátészalkai MTK, Nagyhalászi SE, Nyírbátori LSE, Nyírbélteki KSE, Nyíregyháza Spartacus FC II., Nyírmeggyes SK, RSE Nagyecsed, Tarpa SC, Újfehértó SE, Vásárosnamény SE,

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .