Kattints a képre!!

Zuhanyhíradóban hallani, illetve már konkrétan tudni lehetett, hogy az Ibrány játékoskerete egyáltalán nem marad „érintetlen”.

Nem lehet elég korán kezdeni: az ibrányi „nagyok” mellett a kicsi labda szeretetéhez nem férhet semmi kétség Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztály előző szezonjának ezüstérmese eleve új edzővel, Kató István irányításával vágott neki péntek este a felkészülésnek, időközben pedig hét futballista távozására derült fény. Többen közülük jó néhány szezont toltak végig a Tisza-parti egylet színeiben, akárcsak a korábbi tréner, Kiss Tamás. Ugyanakkor a vezetőség az erősítésen fáradozik, ennek eredményeként érkezett a támadó középpályás, Kecskeméti Péter, illetve visszatért a saját nevelésű, huszonkét éves Pápa Sándor, aki így ismét testvérével, Szabolccsal szerepelhet egy csapatban.

Alighanem további labdarúgók igazolását tervezi az Ibrány, amely július 16-án, az Újfehértó elleni előkészületi meccsen debütál – hazai pályán.

Játékosmustra

Az Ibrány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Somogyi Tibor (Újfehértó), Lakatos Bence (Kállósemjén), Szőlősi Patrik (Cigánd), Nagy Dávid (Cigánd), Mészáros Marcell (munkahelyi elfoglaltság miatt), Gergely Balázs (Mátészalka), Csáki József (Mátészalka)

Érkezett: Pápa Sándor (Kótaj), Kecskeméti Péter (Újfehértó)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .