Kattints a képre!!

A hobbi futsaltól az NB I-ig – ezzel a felütéssel kezdődött az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza péntek délelőttre meghirdetett sajtótájékoztatója.

A sajtótátékoztató főszereplői (balról jobbra): Lovas Norbert edző, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője és Hepp Tamás technikai vezető

A megyeszékhelyi együttes két év leforgása alatt két osztályt lépett feljebb: az NB III-ból indulva immár az élvonal augusztus derekán esedékes nyitányára készül. Mégpedig némiképp változott összetételben. A szakmai munkát továbbra is Lovas Norbert irányítja, természetesen Hepp Tamás technikai vezető elengedhetetlen segítéségével, miközben a feljutást kiharcoló keretből távozott a brazil, Da Silva, Csáki József és Horváth Norbert.

Új szerzemény a Nyírgyulajtól érkezett kapus, Petró Martin, illetve Krajnyák Zsolt, ugyancsak csatlakozott Gyulai József, aki egyben a Kállósemjén megye egyes csapatának is tagja. A klub vezetése az igazolásoknál törekedett arra, hogy megfeleljenek a kötelezően előírt fiatal szabálynak. A szakmai stáb egyelőre elvetette a külföldi légiós szerződtetését, ez az irányvonal azonban – az eredmények függvényében – módosulhat…

– Elvem, hogy jó alapra kell építkezni, muszáj bírni a tempót, ehhez igazítjuk a felkészülés során elvégzendő munkát – közölte Lovas Norbert edző. – Négy edzőmeccset játszunk a rajtig, reálisan pedig a bennmaradás kiharcolása lehet a célunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .