Kattints a képre!!

Edzésbe állt a Nagyhalász, amely megragadt a megyei első osztályban – már nem sokat kell aludni, hogy mindezt hivatalos formába öntsék.

„A fiúk a bányában dolgoznak” Fotó: tudósítónktól

Mindenesetre a csendet megtörve annyi kiszivárgott, hogy öt játékos – Bognár Attila (?), Nagy Tamás (?), Mátrai Norbert (?), Kormány Szabolcs (Kótaj), Szűcs Zoltán (Balmazújváros) – távozott, miként az is jó eséllyel kinyilvánítható, hogy új arcok is felbukkannak majd a keretben. A halásziak vasárnap (18 óra) az újból életre lehelt második számú csapatukkal játsszák első edzőmeccsüket, meglehet, addig történik egy, s más…

– Július elsejétől mozgásban vagyunk, próbálunk lépést tartani a bajnoki riválisainkkal – Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője. – Legfontosabbnak azt tartottam, hogy a tavaszi keretünk magját tudjuk itt tartani, és újabb igazolásokkal ügyesen manőverezzünk a matematikai egyenletek ragyogó aranyútján. Nagyon sok verzió felmerült, a literes szájú kalandorok minket sem kíméltek, de a lottó ötös és az áfabiznisz még mindig nem köszöntött ránk. Így nem marad más hátra, irány előre!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .