Kattints a képre!!

Régen volt, sajnos igaz volt. Anno 2021 január derekán félbeszakadt az Őr–Nyírcsaholy edzőmeccs: a második félidő elején a vendégek játékosa, Turbula Roland sípcsonttörést szenvedett, ami után a csapatok nem folytatták a játékot.

Ome a bizonyíték: Turbula Roland felépült súlyos sérüléséből Fotó: facebook

A látogatók futballistája egy hosszú indításra startolt, átemelte a labdát a kimozduló kapus felett, akivel ütközött. A csaholyi középpályást mentő szállította el a pályáról, és még aznap este a mátészalkai körházban megműtötték. A kemény fából faragott Turbula Roland hozzáállásáról sokat elárul, hogy a beavatkozást követően megkérdezte: legalább gól volt?

Nos, hosszú idő telt el azóta, a huszonkét éves futballista pedig felépült, olyannyira, hogy egyénileg edzésbe állt.

– Amikor eltört a lábam azt hittem, egy örökké valóság, mire meggyógyul, de amikor már sikerül lábra állni, valósággá vált, hogy menni fog: meg tudom csinálni  – újságolta Turbula Roland. – Számoltam a napokat, heteket, hogy ismét pályára léphessek. Elkezdtem itthon az egyéni edzéseket és a lábam bírta, nem fájt. Eljött az én időm! Jeleztem a vezetőségnek, hogy készen állok, ők pedig örömmel fogadták a hírt. Jövő héten már a csapattal készülhetek, nagyon nagy boldogság ez nekem, mivel a foci a mindenem! Remélem, minél hamarabb visszarázódok, formába lendülök, és elfelejtem ezt a csúnya sérülést.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .