Kattints a képre!!

A Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapján bejelentette, hogy Tudja Dávid irányítja a bajnoki folytatásban az NB II-es klub tartalékcsapatát.

Tudja Dávid immár csak a szakmai munkára koncentrál Fotó: nyíregyhazaspartacus

A megyei első osztály legutóbbi idényében aranyérmet szerzett Szpari II.-t vezénylő Huszák Géza más szerepkört tölt be a jövőben, őt váltja az együttesben többször pályára lépett huszonkilenc esztendős szakember, akit középpályásként, vagy éppen védőként vetettek be korábban.

– Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy rám esett a választás, óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én irányíthatom majd a tartalék csapatot. Ez lesz a 4. év, hogy a csapat mellett leszek, annyi különbséggel, hogy eddig mint játékos, most pedig mint edző szeretném segíteni a fiatalok fejlődését. Az előző szezont, attól függetlenül, hogy nem sikerült osztályt lépnünk sikeresnek értékeljük. A játékosok fejlődtek, többen is az NB-II-ben kezdték meg a felkészülést. A szakmai stábban lesz változás, a csapathoz csatlakozik asszisztens edzőként Szilágyi Krisztián, erőnléti edzőként Darabos Balázs, Koskovits György masszőrként. Szmollár Tamás marad technikai vezető – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Tudja Dávid.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .