Kattints a képre!!

Forró a nyár: nem csak a strandon, a Nyírség FC futsalcsapatánál is „forr” a levegő.

Csevenyák Ádám a Nyírség FC futsalcsapatnak új edzője Fotó: tudósítónktól

Jelentős változások történtek a keretben, valamint új edzővel vág neki az NB II-es  bajnokságnak az együttes. A következő idényben Cservenyák Ádám irányítja a nyírségieket, aki az elmúlt két évben kétszer is magyar bajnoki címig vezette a MEAFC-Miskolc U18-as legénységét az utánpótlás első osztályban.

– Nagy megtiszteltetésként ért a közelmúltban a Nyírség FC megkeresése, amelyre nem mondhattam nemet – közölte Cservenyák Ádám. – A keret nagy része átalakul, hét-nyolc fiatal játékos érkezik velem együtt a klubhoz, akikkel az elmúlt időszakban már együtt dolgoztunk. Vélhetően mi fogjuk az NB II-es bajnokság legfiatalabb átlagéletkorú csapatát alkotni, de ez csak hatalmas motivációt ad nekünk a folytatáshoz, hogy megmutassuk magunkat. Célom, hogy a futsalról való taktikai elképzeléseimet a játékosokkal elsajátíttassam, illetve egy olyan csapatot, kis családot építsek, amely mind a pályán, mind a pályán kívül tűzbe tud menni egymásért.

Információnk szerint élvonalbeli futsalcsapattól is jöhet játékos, és több NB III-as nagypályás labdarúgó is csatlakozhat a Nyírséghez.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .