Kattints a képre!!

A beígért hidegfront kedd délutánra nem „futott be”, így egy jobbfajta fogyókúraprogram részeként is felfogható, hogy munkába állt a Nyírbátor. És alighanem júliusban „vért” fognak izzadni a fiúk a garantált hőségben…

A bátori játékosok futásnak eredtek Fotó: Imre Mónika

Ami a megyei első osztályú csapatnál történt változásokat illeti, merthogy az időjárás jelentésnél sokkal lényegesebb: egyelőre két új futballistáról szóltak a hírek, Kovács Gergő és a súlyos sérülésből lábadozó Pálvölgyi Balázs csatlakozik, ugyanakkor Selymes Teofil távozott, a Balkányban folytatja.

– Hat edzőmeccset játszunk, július végén pedig egy szlovákiai hosszú hétvége szerepel a programban. Mint mindenhol máshol, a keret még alakulhat, mindenesetre nagy változást nem tervezünk, legalábbis ez az elképzelés – vázolta a közeljövőre vonatkozó elképzeléseket Erdei Zoltán játékos edző.

Az első felkészülési mérkőzést július 13-án rendezik, amikor a bajnok rivális Újfehértó ellen hazai pályán debütál a Nyírbátor.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .