Kattints a képre!!

Új kihívás, új edző, alighanem megújult csapat, szóval nem „langyi” időszak köszöntött be Leveleken. Ami fix: Fabók István viszi csatába a megye kettőbe visszatért együttest, amelynek kerete folyamatosan mozgásban van.

…és akkor Fabók István először gyűjtötte maga köré a leveleki csapatot Fotó: Szmolka Tamás

Akadnak távozók, miközben már friss szerzemények is, a lista pedig mindkét oldalon bővülhet. Mindenesetre kedden „belegázolt” a felkészülésbe a Levelek, a másodosztályú brigádok közül talán elsőként, bár erre nem vennék egészen mérget.

– Először is szeretnék gratulálni Stekler Attilának a bajnoki címhez, remek munkát végeztek – nyilatkozta az egyesület közösségi oldalán Fabók István, a Levelek edzője. – Király Ferenc elnök úr keresett meg. Nem gondolkodtam sokat. Az alap koncepció az volt, a kéki hét év után kicsit pihenek, visszavonulok, mint a Dalai Láma és feltöltődöm. A megye kettő már egy kicsit más kávéház, de nem megoldhatatlan Bízom a csapat lendületében, mert megfelelő rutinnal kiegészítve biztosan egy ütőképes csapat lehet. Erősíteni mindenképpen kell, de az majd menet közben kiderül, hogy milyen posztokra. Ebben majd egyeztetek Stekler Attilával.

Játékosmustra

A Levelek megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Kótai Dávid (Gyulaháza), Kótai Sándor (Gyulaháza), Lipcsei Norbert (Ófehértó), Pór Tamás (Ófehértó), Hernádi Gergő (?), Mihalovics Márkó (?)

Érkezett: Kiss Ákos (Kék), Tóth Máté (Rakamaz), Juhász Jácint (Nagykálló)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .