Kattints a képre!!

Lovas Norbert marad az edző, több játékos távozott, miközben a keret erősítésén fáradozik a szakmai stáb – dióhéjban így foglalható össze az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza immár élvonalbeli együttesénél történtek.

A feljutás kiharcolása után változott a nyíregyházi csapat keretének összetétele Fotó: tudósítónktól

Szó se róla, nem teltek eseménytelenül az elmúlt napok, tekintsünk tehát kicsit mélyebbre!

– Szerettem volna, ha azok a játékosok, akik kiharcolták a feljutást lehetőséget kapnak arra, hogy az élvonalban is megmutassák magukat – szolgált bővebb információkkal Hepp Tamás, a nyíregyháziak technikai vezetője. – Ezért az elsődleges célom a keret egyben tartása volt, ami nagyrészt megvalósult. Néhányan kiváltak, a brazil légiós, Csáki József, Horváth Norbert és Nagy Bence. A többi játékossal sikerült megállapodnom, valamint marad a vezetőedzőnk is, Lovas Norbert. A célkitűzésünk a biztos bennmaradás lesz az NB I-ben, nem szeretnénk „sztárokat” igazolni, így a koncepciónkat fiatal játékosok igazolásában látjuk. Ennek megfelelően érkezett két 21 éves játékos a Nyírgyulajtól: Petró Martin kapus és Krajnyák Zsolt. Továbbá szerződtettük Gyulai Józsefet is, ő egyben a Kállósemjén igazolt tagja is. Még maximum egy-két játékos érkezése várható, a teljes keret pedig szerdán kezdi a felkészülést a várhatóan augusztus 12-én kezdődő bajnokságra. A felkészülés végén több edzőmérkőzést is tervezünk, Bejelentkezett ellenfélnek többek között az Újpest, a DEAC, a Berettyóújfalu és a Veszprém is. A hazai találkozóinkat továbbra is a Continental Arénában rendezzük, ahová sok szeretettel várjuk a szurkolókat! Szükség lesz rájuk, az biztos!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .