Kattints a képre!!

Újraindult a (futball)élet Balkányban is. A megyei első osztályú együttes belevágott a felkészülésbe, mégpedig jelentősen megváltozott kerettel.

A balkányiak számára is elkezdődtek a munkás hétköznapok Fotó: tudósítónktól

És még közel sincs vége a játékosmozgásnak, a létszám ugyanis egyáltalán nem teljes…

– Hétfőn elkezdtük a felkészülést Nagykállóban, mivel a második otthonunkat, a szakolyi pályát füvesítés miatt júliusban nem használhatjuk – adta hírül Mirgai László, a Balkány edzője. – Hét edzőmérkőzés szerepel a programban, a hónap második felében két napra Szlovákiába utazik a csapat, ahol az NB III-as Szminával játszunk. A kerethez még két játékos csatlakozhat: sajnos, két kapusunk munkahelyi elfoglaltság miatt távozott, így ennek a posztnak a betöltése a legégetőbb feladat. Augusztus hatodikán vagy hetedikén a Magyar Kupa országos főtábla első fordulójában lépünk pályára, utána pedig indul a bajnokság.

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Szabó Richárd (tanulmányi elfoglaltság miatt), Hegyes Benjamin (A Stúdió-Futsal Nyíregyháza), Máté Gergő (Nyírmeggyes), Sallai Márk (Kótaj), Szalánczi Zoltán (munkahelyi elfoglaltság miatt), Csatári Áron (?), Bartha Zoltán (munkahelyi elfoglaltság miatt)

Érkezett: Haller Renátó (Mándok), Kertész Milán (Újfehértó), Tóth Erik (Nyírgyulaj), Selymes Teofil (Nyírbátor), Mányi Bence (Sényő-Carnifex), Bányász Alex (Hajdúböszörmény)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .