Kattints a képre!!

A strandokon – a meghosszabbított nyitvatartást kihasználva – még nyakig merültek a hűsítő habokban, amikor péntek késő délután az Újfehértó megyei első osztályú csapata edzésbe állt.

A felkészülés kezdetének elmaradhatatlan pillanata: Piskóti Zsolt edző ismereti a csapatra váró penzumot Fotó: tudósítónktól

A felkészülés nyitányát a lassan megszokott, ideiglenes téglási „otthonba” hirdette meg Piskóti Zsolt, a tréner körbetekintve konstatálta, hogy ilyentájt megszokott módon még közel sem teljes a létszám. Az elhúzódó nyaralások miatt néhányan hiányoztak, illetve új, speciális funkcióval gazdagodott a nyári változásokat regisztráló „rubrika”: az együttes frontembere, Petics György ugyanis nem lesz bevethető ősszel, igaz, nem is távozik – „szabadságot” vett ki.

Mindazonáltal a keret összetétele jelentősen módosult, erről korábban aprólékosan beszámoltunk, elég legyen annyi, fél csapatnyi új futballista csatlakozott, eközben távozók is akadnak. Az újfehértóiak hét edzőmeccset iktattak programba, és remélik nem borul a menetrend.

Játékosmustra

Az Újfehértó megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Barta Gábor (Sényő-Carnifex), Jócsák Dávid (Sényő-Carnifex), Kertész Milán (Balkány), Dukát Péter (?), Kecskeméti Péter (?), Veres Dávid (abbahagyta)

Szabadság: Petics György

Érkezett: Ács Ádám (Nyírgyulaj), Varga József (Tállya), Mezei Béla (Nagyecsed), Nagy Máté (Sényő-Carnifex), Somogyi Tibor (Ibrány), Simonka Richárd (Karcag)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .