Kattints a képre!!

A megye háromban bajnoki, ráadásként a gólkirályi címet szerzett Csorba Szabolccsal erősített a Vaja másodosztályú csapata!

Csorba Szabolcs (jobbról) és Stefán József egyesületi elnök parolázott, ami a közös vajai szerepvállalást jelenti Fotó: tudósítónktól

A Nyírség csoportban harminckét góllal a vonatkozó lista élén zárt játékos szakolyi színekben lépett pályára az előző szezonban. A nagy ígéretként indult, október végén a harmadik ikszet betöltő szélső 2015-ben szakított a profi futballal, mégpedig sérülés miatt, holott előtte az NB I-ben is pályára lépett: az MTK-ban nevelkedett, a Debreceni VSC-ben mutatkozott be az élvonalban, majd a Paksban is szerepelt, mígnem a Nyíregyháza Spartacus volt a végállomás – közben Bangladesben is légióskodott.

Csorba Szabolcs az elmúlt néhány esztendőben csak futsalozott, a legutóbbi szezonban tért vissza a focihoz – meglehetősen eredményesen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .