Kattints a képre!!

Simonka Richárd személyében hátvéddel erősített az Újfehértó: a huszonhat éves futballista a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályban bajnoki címet szerzett Karcagtól érkezik.

Simonka Richárd (balról) és Urr Dominik technikai vezető immár egy csapatot alkot – Újfehértón Fotó: tudósítónktól

A debreceni nevelésű hátvéd korábban két szezont húzott le Mátészalkai MTK színeiben, így nem tévedt ismeretlen terepre. Simonka Richárd a legutóbbi idényben jelentős mértékben kivette részét a karcagi együttes eredményes szerepléséből, amely időközben „erőnyerőként”, vagyis osztályozó nélkül feljutott az NB III-ba: huszonhét mérkőzésen két gólt szerzett. Mindemellett bevetése igazán jó ómennek számít. Egy éve a Hajdúszoboszló tagjaként ugyancsak aranyérmes lett, ráadásul a hajdúsági gárda szintén játék nélkül jutott fel!

Simonka Richárd a hatodik nyári szerzemény: mint arról beszámoltunk, Ács Ádám (Nyírgyulaj), Varga József (Tállya), Mezei Béla (Nagyecsed), Somogyi Tibor (Ibrány), illetve a kapus Nagy Máté (Sényő-Carnifex) az elmúlt napokban kötelezte el magát az Újfehértóhoz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .