Kattints a képre!!

Kovács Gergő után újabb a Nyírgyulajtól távozó játékossal erősített a Nyírbátor megyei első osztályú csapata.

Pálvölgyi Balázs (balról) és Balaton László bátori elnök a közös folytatás mellett döntött Fotó: tudósítónktól

Jelesül Pálvölgyi Balázs, vagyis Paki visszatér régi sikerei helyszínére: a harminchét esztendős középpályás többször is futballozott már a bátori klub színeiben, amelynek az NB III-as korszakban például frontembere volt. Érkezésével tovább bővül a rutinos vonal: Erdei „Cefa” Zoltán játékos-edző, Czerula Zsolt, Hegedűs Tibor, Török István, vagy éppen a klubvezetés tagjaként dolgozó Tóth Krisztián ugyancsak veretes névnek számít a megyei fociközegben, akik letettek ezt-azt az asztalra.

Paki egyébiránt lassan felépül súlyos sérüléséből: az előző idény rajtja előtt, a Nyírmeggyes elleni augusztus 4-én játszott edzőmeccsen keresztszalag-szakadást szenvedett, majd októberben, éppen harminchetedik születésnapján esett át az elkerülhetetlen térdműtéten. Így a teljes idényt kihagyni kényszerült, a felkészülést viszont már óvatosan elkezdheti – immár a Nyírbátor futballistájaként.

– Itt szeretném megköszönni a gyulaji egyesületnek, hogy segítették gyógyulásomat, remélem két hónap múlva már pályára léphetek, alig várom – nyilatkozta Pálvölgyi Balázs.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .