Kattints a képre!!

A megyei Igazgatóság szerdai díjkiosztóján a vajai különítmény – kis túlzással – különbusszal szállította haza a szakajtónyi érmet, serleget, amit az egyesület tagjai „összefutballoztak” az idény során.

A vajai U16-os csapat helyi sporttörténelmet írt a bajnoki cím megszerzésével Fotó: tudósítónktól

Csak a rend kedvéért: az U16-os, miként az U19-es korosztály begyűjtötte a bajnoki címet, a „nagyok” bronzérmet szereztek a másodosztály Nyírerdő csoportban, plusz a gólkirályt is ők adták Sándor András személyében.

– Úgy gondolom, ez egy ilyen kis település egyesületétől szerintem ez nem kis teljesítmény – fejtegette Stefán József, a vajai egylet elnöke. – Az U16-os csapat, amelyet Nótár Béla irányít, korábban még dobogóra sem állhatott soha, a többi együttes sikere mellett arra is büszkék vagyunk, hogy a most már összevont Fair Play-díjat sokadszor érdemeltük ki. Siska Attila edző óriási munkát végez felnőttekkel és az utánpótlással, akárcsak Nótár Béla és megyei foci ikonjának számító, a egyesület tiszteletbeli elnöke, Kun Miki bácsi. A vezetőség szeretné tovább folytatni ezt a fajta munkát, remélhetőleg hasonló eredményeséggel.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .