Kattints a képre!!

Az alma nem esik messze a fájától. Mindez tökéletesen passzol Szilágyi Hannára, akinek negyvennyolc éves édesapja, Sándor aktív játékosként több megyei egyletben ontotta a gólokat, jelenleg a Csenger NB II-es futsalcsapatát irányítja.

Tiszta apja: klasszikus mozdulat Szilágyi Hannától, akinek volt kitől örökölni a gólérzékenységet Fotó: Kákos Dávid

Szóval volt kitől örökölni két gyermekének a géneket, a vérbeli (futball)családot Viktória asszony fogja össze.

– Gyakorlatilag beleszülettünk a fociba: apának sok meccsét láttam, közben öcsémmel, Hunorral sokat játszottunk otthon az udvaron – taglalta a kezdeti lépéseket Szilágyi Hanna, aki a Csenger Petőfi DSZSE színeiben két fronton, nagypályán és futsalban is szerepel, utóbbi szakágban az U17-es és U19-es korosztályban gólkirályi címet szerzett a legutóbbi idényben. – Édesanyám egy percig sem ellenezte a dolgot, édesapám pedig nem erőltette soha, mondhatni jött minden magától. Az első viszont a tanulás, szeretnék egyetemre menni, persze, a sport is fontos, nyilván nem csinálnám, ha nem így lenne, aztán majd lesz valahogy. Nem szoktam azon rágódni, hogy meddig játszom és milyen céllal, amit női futballban amúgy is nehéz meghatározni: korlátozottak itthon a lehetőségek, külföldre is kevesen jutnak el. Ha más nem, mérkőzésekre úgy is fogunk járni a családdal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .