Kattints a képre!!

Hamza Tamás igazán jó szezont „futott”: harminchárom találattal gólkirály lett a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban, no és persze, bajnoki címet szerzett a Kállósemjén oszlopos tagjaként.

Hamza Tamás (sárga mezben) igazán eredményes idényt „futott” Fotó: tudósítónktól

A huszonöt éves középpályás – meglehetősen veretes neveket felvonultató – mezőnyben vitte el a pálmát, elvégre az apagyi Marics Gábor, Fekete Gábor duó, vagy éppen a tiszalöki Kubu, alias Cseh Kristóf nem éppen kezdő a szakmában.

– Egyszer még ifistaként szereztem negyvenkét gólt egy szezonban, de az nem volt elég, talán a „dobogóra „sem fértem fel – elmélkedett Hamza Tamás, aki az utolsó pillanatig „harcban” állt közvetlen riválisaival, olyannyira, hogy a zárófordulóban, a Kálmánházának berámolt öt gól szükségeltetett a királysághoz. – Számomra nagy szó, hogy az élen tudtam végezni, főleg, hogy a Kálmánháza elleni meccsen az első félidőben kapufát rúgtam, semmi nem ment be, aztán a szünet után kiharcoltam egy büntetőt és átszakadt a gát. Feltétlenül szeretném elmondani, köszönöm a szurkolóknak a támogatást, a vezetőségnek a bizalmat, a csapattársaknak a segítséget, mert nélkülük ez nyilván nem sikerült volna, és természetesen nem utolsósorban a családomnak, legfőképpen feleségemnek, Viviennek a türelmet, hogy végig mellettem álltak. A következő szezon számomra pedig mindenképpen nagyon izgalmas lesz, nem csak a pályán történtek miatt…

Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport: a góllövőlista élmezőnye

33 gól: Hamza Tamás (Kállósemjén). 32 gól: Marics Gábor (Apagy). 24 gól: Fekete Gábor (Apagy). 23 gól: Cseh Kristóf (Tiszalök).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .