Kattints a képre!!

Az egykoron több megyei csapat spílere, Seres Zsolt pályaedzőként segítette a feljutáshoz a Pénzügyőrt. A Budapest bajnokág aranyérmese a hazai döntetlen (0–0) után a Balmazújvárosban rendezett visszavágón aratott 3–2-es győzelemmel kerekedett felül az NB III-as osztályozón.

Seres Zsolt (jobbról) a Pénzügyőr szakmai stábjának tagjaként, Lászka Balázs vezetőedző munkáját segítve abszolút sikeres szezont zárt Fotó: facebook

A munkahelyi elfoglaltság miatt a fővárosba költözött Seres Zsolt immár huzamosabb ideje a Pénzügyőr kötelékében dolgozik: a tavaszi idény elején a „nagycsapat” szakmai stábjában kapott helyet – Lászka Balázs vezetőedző legfőbb segítőjeként.

– Egy bajnokságot, megnyerni mindig szívmelengető érzés, ezt most megspékelte a sikeres osztályozó – fejtegette Seres Zsolt. – A Budapest-bajnokságot eleve nem könnyű behúzni, több nagy múltú csapat szerepel itt, például mi most a Csepellel voltunk nagy harcban. Tudom, hogy a balmazújvárosi visszavágóra több régi barát eljött Szabolcsból, sajnos, nem találkoztam velük, de régi játékostársakkal igen. A lefújás után viszont többen üzentek, a közösségi oldalon írták, hogy ott voltak, szívből gratuláltak, jól esett, innen is köszönöm. Ha a sors is úgy akarja, a Keleti csoportba kerülünk, akkor hamarosan viszontlátjuk egymást a cimborákkal, bár lehet, még arra is várni kell a tavaszi szezonig.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .