Kattints a képre!!

Fleisz Zsolt, a Nyírbéltek megyei másodosztályú csapatának csatára két legyet ütött egy csapásra: bajnoki címet szerzett a Gémtech csoportban, mindennek tetejében a gólkirályi címet is bezsebelte.

Felisz Zsoltnak duplán volt oka ünnepelni az idény után Fotó: tudósítónktól

A harminc éves futballista harminchat gólt rámolt be, mondhatni pályafutása egyik, ha nem a legjobb idényét produkálta.

– Naná, hogy örülök a bajnoki címnek, sokat jelent ez számomra és azt gondolom az egész csapatnak is – nyomatékosította Fleisz Zsolt, aki egy esztendeje a Nyírcsaholytól igazolt a Körmös-legénységhez. – Nem sokat beszéltünk róla a srácokkal a szezon hajrájában, mert nem volt a saját kezünkben a sorsunk, de titkon az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy összejöhet. És most már elmondhatom – sikerült! Az egész idény közben ez motivált igazán, és hogy ez megvalósult értékesebbé vált a gólkirályi cím is, ami szintén az egész csapat érdeme. Ez annak is köszönhető, hogy nagyon jó szellemű, mindig győzni akaró társaság alakult ki Bélteken. A vezetők mindent megtesznek értünk, hogy jól érezzük magunkat! Köszönet a Körmös Miklós mesternek, Tripsánszki Janinak, Kevert Krisztiánnak és a támogatóknak, nem utolsósorban a szurkolóknak a kiváló meccsek utáni ellátásért, a biztatásért! Hajrá Nyírbéltek!

Megyei II. osztály, Gémtech csoport: a góllövőlista élmezőnye

36 gól: Fleisz Zsolt (Nyírbéltek). 31 gól: Dávid Róbert (Csengersima). 26 gól: Ilbán Mihály (Csengersima). 20 gól: Bodó Richárd (Tisztaberek), Jónucz Dániel (Nyírbéltek)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .