Kattints a képre!!

Immár a negyedik nyári szerzemény érkezését adta hírül az Újfehértó: Nagy Máté is csatlakozik a megyei első osztályú csapathoz.

Nagy Máté (balról) ugyancsak Piskóti Zsolt csapatában folytatja Fotó: tudósítónktól

A huszonkét éves, nyíregyházi nevelésű kapus az előző szezonban az NB III-as Sényő-Carnifex színeiben szerepelt, mígnem december elején, a tavaszi idényről előrehozott Kisvárda II. elleni bajnokin a bal kezének alkarján két csont szilánkosra tört. Nagy Máté műtéti beavatkozásra szorult, emiatt az idény második felét kihagyni kényszerült. A fiatal hálóőr időközben felépült, így a felkészülést már teljes erőbedobással kezdheti – az Újfehértóban.

Akárcsak Ács Ádám (Nyírgyulaj), Varga József (Tállya), illetve Mezei Béla (Nagyecsed), akik – mint arról korábban beszámoltunk – szintén újoncként Piskóti Zsolt együttesében folytatják. Ugyanakkor Dukát Péter távozik a csapattól: az amatőr megyei válogatottban is bevetett kapus munkahelyi elfoglaltság miatt köszönt el.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .