Kattints a képre!!

Kiss Tamás öt szezon után távozik az Ibránytól, amelynek színeiben előbb játékosként, majd az utóbbi három és fél évben kettős szerepkörben – edzőként volt tagja.

Kiss Tamás több, mint három évig irányította az ibrányi csapatot Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Irányításával a megyei első osztályú csapat az előző bajnoki évadban ezüstérmet szerzett, miközben a Magyar Kupa országos főtáblájára is kvalifikálta magát.

– Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a döntést, hisz mindenki tudja, hogy mennyire kötődöm érzelmileg ehhez a klubhoz és a játékosokhoz – fogalmazott búcsúzásként Kiss Tamás. – Nagyon sok sikerben és örömben volt részünk ebben az öt évben. Volt itt bajnoki cím, két ezüst, félbeszakadt szezon. Az biztos, hogy nagyon sokat köszönhetek a városnak, a csapatnak és a játékosoknak. Először is szeretném megköszönni Trencsényi Imre polgármester úrnak, Kulcsár Béla elnöknek és dr. Ferenczi Tamás sportigazgatónak, hogy mindig támogatták és segítették a munkámat, mindvégig bíztak bennem. Természetesen hálával tartozom szertárosunknak, Évikének és szurkolóinknak, akik jóban-rosszban mellettünk álltak. És végül, de nem utolsósorban játékosaimnak, akiknek mindent köszönök. Élmény volt ezekkel a fiúkkal hétről hétre dolgozni, nagyszerű srácok! Azt, hogy az élet mit hoz, még én sem tudom, de úgy éreztem, most ebben ennyi volt. További sok sikert kívánok az Ibránynak, remélem, fogunk még közös sikerért küzdeni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .