Kattints a képre!!

A megyei első osztály felnőtt, illetve U19-es bajnokságokban a 2022/2023-as szezon tervezett rajtja az augusztus 13-14-i hétvége.

Augusztus derekán kezdődhet a megyei első osztályú bajnokság Fotó: három határ hírei

A megyei másodosztály felnőtt és U19 küzdelemsorozatában két héttel később, vagyis augusztus 27-28-án indulna útjára a labda.

A megyei harmadosztály és a megyei utánpótlás bajnokságok nyitányai a beérkezett nevezések után kialakított csoportok létszámától függnek majd. Amennyiben az idei évhez hasonló létszámú csoportokat tudnak létrehozni a harmadosztályban, valamint az U16-os fiú pontvadászatban, akkor augusztus 28-án szombaton kezdődne ott is a következő bajnoki szezon.

A fiú U14-es 3/4 pályás bajnokságokban és a legfiatalabb korosztályú U13-as, továbbá a leány utánpótlás bajnokságok, illetve az öregfiúk küzdelmek előreláthatólag szeptember hónapban rajtolnak el.

A Magyar Kupa megyei selejtezőjeként is funkcionáló Megyei Kupa első fordulójának időpontja ugyan a nevező csapatok létszámától függ, de – a tervek szerint – az első forduló játéknapja augusztus 24-nél (szerda) nem lesz hamarabb.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .