Kattints a képre!!

Szép volt, jó volt – hosszú volt. A húszcsapatos NB III. Keleti csoportban – hétközi fordulókkal megspékelve – nem egyszerű stabilan teljesíteni, mindazonáltal a Sényő-Carnifex immár évek óta masszív tagja a mezőnynek.

Kapacina Valer (labdával) a bajnokság második leggőlerősebb játékosaként kulcsembere a sényői csapatnak Fotó: Fazekas Ármin

A tavasz derekán veretes sorozatot bemutató szabolcsiak, akik zsinórban öt mérkőzést nyertek, ezúttal is beágyazódtak a középmezőnybe, miközben Kapacina Valer személyében a bajnoki góllövőlista második helyezettjét is ők „adták”. Valer huszonnégyszer talált be, csak a hajdúszoboszlói Máté János (32 gól) előzte meg a vonatkozó rangsorban.

– Nyáron ránk nem jellemző módon jó pár új játékos érkezett hozzánk, valamint természetesen ránk jellemző módon ismét velünk készültek az utánpótlásunkból tehetséges fiatalok – merült a részletekbe Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. –Talán egy picivel több idő kellett hozzá, hogy az új játékosokkal ütőképes csapat alakuljon, de szépen lassan felvettük a ritmust és huszonnyolc pontot szerezve a kilencedik helyen végeztünk az őszi szezonban. A téli szünetben, majd az azt követő rövid időszakban nagy volt a jövés-menés.

A legzaklatottabb…

Talán az eddig legzaklatottabb téli felkészülést tudhatjuk magunk mögött: folyamatos betegségek, sérülések miatt rendszeresen kilenc-tizenegy fővel edzettünk. Ebben az időszakban nem voltunk túlságosan optimisták a tavaszi szereplésünkkel kapcsolatban. Ugyanakkor azt is el kell ismernünk tavaszi szereplésünkkel bőven felülmúltuk elképzeléseinket. Még sosem szereztünk tavasszal több pontot, mint ősszel, összesen hatvankettőt, amivel a hetedik helyen zártunk,

Helyük van az NB III-ban!

Az elmúlt bajnokságok helyezései alapján 6. hely, 4. hely (be nem fejezett bajnokság), 8. hely, talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy stabil középcsapattá formálódtunk. Keretünk jelenleg jól megérdemelt pihenőjét tölti, majd június 23-án találkozunk, hogy elkezdjük a következő szezonra a felkészülést. Köszönjük a vezetőség éves munkáját! Köszönjük támogatóink segítségét! Köszönjük mindazok munkáját, akik bármilyen formában hozzájárultak csapatunk nyugodt hátteréhez és sikeres szerepeléséhez! Köszönjük az utánpótlásunkban dolgozók egész éves munkáját! Végül, de nem utolsósorban köszönjük szurkolóink egész éves buzdítását!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .