Kattints a képre!!

Illés László irányításával az ötödik helyen végzett a Baktalórántháza megyei másodosztályú csapata a Pannónia Zrt. csoport előző idényében. A következő szezont, illetve már a nyári felkészülést új edzővel, jelesül Gebri Pál vezényletével kezdi a fenyvesek városának együttese.

A baktai futball embematikus alkjai váltják egymást a kispadon: Illés László (balról) után Gebri Pál irányítja a folytatásban a csapatot Fotó: tudósítónktól

Szó se róla, nem téved ismeretlen terepre, sőt a poszt sem lesz idegen számára: az évtizedek óta a baktai futballt szolgáló „Pável” 2017-ben – nem meglepő módon – az ugyancsak helyi legendának számító Illés Lászlót váltotta a kispadon, mindkét idényben eredményes munkát végzett az akkor még az „élvonalban” szereplő egyesületnél. Tehát, csaknem három esztendő elteltével tér vissza a frontvonalba, mindemellett „Ilu” is marad az egylet kötelékében.

Idevágó információ, védekező középpályásként és védőként is bevethető Lakatos István ugyancsak visszatér a Baktalórántházához: a harmincegy éves játékos az előző két idényt mándoki színekben húzta le.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .