Kattints a képre!!

Immáron bizonyos, változik a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának játékoskerete: egyelőre két futballista távozott, miközben két fiatal visszatérése jelent eseményt.

Phrakonkham Ádám (balról) elköszönt a sényői csapattól Fotó: egri media

Páll Zsombor az elmúlt szezonban kölcsönben szerepelt a szabolcsi klub színeiben, amelytől 2021 februárjában szerződött a III. Kerülethez. A tizenkilenc éves csatár – az időközben az NB II-ből kiesett – óbudai együttes kötelékéhez tartozik, így ott kezdheti a felkészülést. Ugyancsak búcsúzik Phrakomkham Ádám: a Nyírgyulajtól télen érkezett védő máshol folytatja, miközben – a tavaszra az Újfehértónak kölcsönadott – Barta Gábor és Jócsák Dávid visszatér Sényőre.

Az is nyilvánvaló, a következő szezonban előirányzott fiatalszabály miatt a harmadik vonalbeli csapat stábjának ezen a téren is akad feladata, mivel az NB III-as bajnoki mérkőzéseken egy U19-es korosztályt képviselő játékost kötelező lesz szerepeltetni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .