Kattints a képre!!

A sebek nyalogatásának hatásos módszere egy összeröffenés: a bajnoki címet az utolsó fordulóban elbukó Csengersima szombaton közös ebéddel zárta le a szezont.

A csengersimai együttes számára adott a motiváció a következő szezonre Fotó: kupeczné Czirják Ildikó

A megye kettő Gémtech csoport ezüstérmese csaknem a rajt pillanatától vezette a tabellát, a végén „csak” nyerni kellett volna az Ópályi otthonában: ehhez képest mindkét együttes a mélybe rántotta magát. Döntetlen (2-2) született, aminek következtében a Sima lecsúszott az élről, a hazai brigád pedig – legrosszabb tizenharmadik helyezettként – kiesett. Miközben a nevető harmadik Nyírbéltek bajnok lett.

– Nehéz megemészteni a történteket, igazából beszélni is róla… – érzékeltette Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője, hogy nem egyszerű túllépni az elszalasztott esélyen. – A minap összeszámoltam, az elmúlt hét évben hét játékos igazolt el tőlünk, és többségük azóta is kijár a meccsekre. Csapatként tehát erősek vagyunk, ki fogjuk heverni ezt a pofont. Annál is inkább, mert évről évre jobban szerepeltünk, most lesz újabb motiváció!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .