Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport felsőházi rájátszásának tizedik, zárófordulója nem kis izgalmat tartogatott, ebben vastagon érintett volt az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza is.

A nyíregyházi csapat számára él az esély az élvonalba jutásra Fotó: tudósítónktól

A szezon péntek esti, utolsó mérkőzésén a Maglód és a listavezető Rubeola összecsapása a második, egyben NB I-es osztályozót érő hely sorsáról hivatott dönteni. A tabellán harmadik hazaiak számára csak a győzelem lehetett üdvözítő, minden más esetben a nyíregyháziak előttük végeztek. Nos, a Rubeola biztosra ment, olyannyira odatette magát, hogy megnyerte a rangadót, így megszerezte a bajnoki címet, a következő szezonban pedig az élvonalban indulhat. Mindez azt jelenti, hogy az ezüstérmes A Stúdió osztályozót vívhat a feljutásért, ugyanakkor a sorrend egyelőre nem tekinthető véglegesnek. A nyíregyháziak által benyújtott óvás következtében, aminek első fokon helyt adtak, öt pont levonással sújtották a Maglódot, ez a határozat viszont még megfellebbezhető…

Futsal NB II., Keleti csoport: felsőházi rájátszás, 10. forduló

További eredmények: Mád–Gyöngyös 0–2 (0–1), Csenger–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 1–3 (0–2), Maglód–Rubeola 7–10 (3–7).

A rájátszás végeredménye: 1. Rubeola 30 pont, 2. A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 23, 3. Maglód 21, 4. Gyöngyös 18, 5. Csenger 10, 6. Mád 2.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .